Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
Fulya Açık Emar Hakkımızda
Fulya Açık Emar

Fulya Açık Emar 2014 yılında, sağlık çanağı olarak adlandırılan Fulya İstanbul’da Türkiye’ye 1.0 Tesla Açık Emarı getirerek hizmet vermeye başlamıştır.

Bilindiği üzere MR cihazının görüntü kalitesini etkileyen en önemli faktör tesla birimi ile belirtilen manyetik alan gücüdür. Ülkemizde şuan var olan Açık MR’ların tamamına yakını 0,35 tesla gücündedir. Bu düşük tesla gücüne sahip açık MR cihazları ile tetkiklerin tamamını yapmak mümkün olmadığı gibi yapılabilen tetkiklerinde görüntü kalitesi düşük olacağından tanıya yeterince yardımcı olamamaktadır.

İşte bu yüzden Türkiye’deki bu ihtiyacı gören FULYA AÇIK EMAR 1.0 Tesla gücünde PHLIPS HFO (High Field Open) AÇIK MR cihazını hastalarının hizmetine sunmuştur.

Bu yüksek tesla Açık MR sistemimizde klasik MR’da yapılan her türlü tetkiki (Meme MR, Diffüzyon MR, MR Spektroskopi, MR Traktografi ve Kardiyak MR’da dahil olmak üzere) yapmak mümkündür.

DAHA FAZLA

    Fulya Açık Emar Hizmetlerimiz
    1/4
    1.0 Tesla Açık Emar

    Bilindiği üzere, MR cihazının görüntü kalitesini etkileyen en önemli faktör, Tesla birimi ile belirtilen manyetik alan gücüdür. Ülkemizde şu an için var olan Açık MR`lar 0.2 T ile 0.4 T arası düşük Te..

    DAHA FAZLA
    1/4
    Rahim Filmi

    Rahim Filmi; kadınların üreme organlarındaki olası sorunların saptanmasına yardımcı olan bir görüntüleme yöntemidir.  Rahim-uterus boşluğu ayrıca kanallar-tüpler ile ilgili, bazen de tüplerin kar..

    DAHA FAZLA
    1/4
    Bilgisayarlı Tomografi

    Bilgisayarlı tomografi; Vücudun içinde çok sayıda görüntü kesitleri alabilen ve üreten radyolojik tetkiklerden biridir. Bilgisayarlı tomografi çekilirken daha çok kesitsel görüntüler el..

    DAHA FAZLA
    1/4
    Dijital Anjiyografi

    Kısaca DSA olan dijital anjiyografi bütün vücutta yer alan damarların içini görüntülenmesinde de kullanılır. Böylelikle elde edilen ayrıntılı görüntüler damar hastalıklarının teşhisini sağla..

    DAHA FAZLA
    1.0 Tesla Açık Emar
    Rahim Filmi
    Bilgisayarlı Tomografi
    Dijital Anjiyografi